Lavin Estates | Bungalow i strandhusstil
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bungalow i strandhusstil - Sold

Fakta Bilder

120m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna vackra och helt renoverade bungalow ligger i ett lugnt område med bungalower i medelhavsstil, Ibicenco eller Menorcan-stil. Den är fördelad på en våning och har en entré, 3 sovrum, två badrum, ett av dem med eget badrum, fullt utrustat kök och halvöppet till vardagsrummet-matsalen. Från vardagsrummet och från ett av sovrummen finns tillgång till utomhusområdet, med poolen och ett täckt område för att vila från solen. Detta utomhusområde har god integritet och långa soltimmar. Huset har luftkonditionering varm / kall i alla rum och golvvärme i badrummen. En parkeringsplats utomhus ingår i priset.
 • Boyta

  120m2
 • Tomt

  250m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RV67
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: