Lavin Estates | Byggnadstomt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggnadstomt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Santa Ponsa

Denna tomt ligger i Santa Ponsa - i omedelbar närhet av den populära Costa de la Calma. De byggregler som gäller för detta område är den uppskattade RU-3 i Calviá rådhus, som säkerställer harmonisk integration i stadens arkitektoniska landskap. Den befintliga utvecklingen har noggrant utvecklats och förberetts för att följa gällande byggregler, men den officiella inlämningen till rådhuset väntar fortfarande. Detta är ett utmärkt och unikt tillfälle för dem som vill investera i ett nybyggnadsprojekt på Mallorcas sydkust.
 • Tomt

  1201m2
 • Property ID

  02T666
 • Pris

  630 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: