Lavin Estates | Byggnadstomt med delvis havsutsikt, Cala Llamp
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggnadstomt med delvis havsutsikt, Cala Llamp - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna välbelägna och västvända byggtomt på ca. 1073 kvm ligger i det eftertraktade Cala Llamp, bara några minuter från havet med Cala Llamp Beach Club och hamnpromenaden i Port Andratx. Tomten till vänster är för närvarande inte bebyggd och kan förvärvas separat med en befintlig licens.
 • Tomt

  1073m2
 • Property ID

  02DLGY
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: