Lavin Estates | Byggtomt intill Santa Ponsas hamn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt intill Santa Ponsas hamn

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Santa Ponsa

Denna byggtomt ligger precis intill hamnen i Santa Ponsa. Denna tomt är därför perfekt för familjer som älskar den maritima livsstilen. Hamnen erbjuder många tjänster och bekvämligheter bland dem är en dykskola och restauranger. Byggnadsförordningen RU3 är tillämplig, vilket innebär att du kan bygga en 35% av tomten. Ett projekt har redan ritats och kan tas över, vilket sparar viktig tid och kostnader.
 • Tomt

  1250m2
 • Property ID

  02PRQ0
 • Pris

  595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: