Lavin Estates | Byggtomt med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna tomt i söderläge ligger i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Port Andratx. Den fängslar med läge, utsikt och ett oslagbart förhållande mellan pris och prestanda. Grävningsarbetena har redan ägt rum. Ansökan om förnyelse av bygglovet har lämnats in till kommunen. Den berömda hamnen i Port Andratx med sina många restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil.
 • Tomt

  1000m2
 • Property ID

  02OQNX
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: