Lavin Estates | Byggtomt med licens i Cala Llamp: Lyxvilla med pool…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med licens i Cala Llamp: Lyxig villa med pool och partia

Fakta Bilder

Byggtomt med licens i Cala Llamp: Lyxvilla med pool och delvis havsutsikt

Byggtomt med licens i Cala Llamp: Lyxvilla med pool och delvis havsutsikt

Denna unika tomt i det eftertraktade Cala Llamp erbjuder en sällsynt möjlighet att bygga en elegant villa i modern medelhavsstil. Projektet kombinerar stilren design med utmärkt funktionalitet. Den planerade villan kännetecknas av ljusa rum med fönster från golv till tak som skapar en naturlig kontakt med utsidan. På huvudplanet kommer det att finnas ett rymligt vardagsrum och matplats som leder till mysiga, soliga terrasser mot väster, med oavbruten utsikt över grönskan, och från övervåningen, förtrollande panoramautsikt med delvis havsutsikt. Med en total yta på ca 573 m², fördelat på tre nivåer, har varje detalj genomtänkt för att kombinera stil och funktion. Bottenvåningen består av ca 170 m² bostadsyta, som kombinerar vardagsrum och matplats och ett rymligt, modernt kök i en öppen planlösning. Fönster från golv till tak ger en ljus atmosfär med en terrass i västerläge på ca 89 m². Härifrån kan du njuta av oavbruten utsikt över grönskan och havet på avstånd. På övervåningen, totalt 146 m², finns tre sovrum, två badrum, varav ett med eget badrum, och en rymlig öppen masterterrass på ca 24 m². Den perfekta platsen för att njuta av lugn och ro och utsikten till fullo. Källaren på ca 257 m² erbjuder tillräckligt med utrymme för ett garage med fyra parkeringsplatser, en tvättstuga, en bodega och ytterligare förvaringsutrymme. En hiss förbinder alla nivåer utan ansträngning, vilket gör denna fastighet inte bara bekväm utan också åldersanpassad. Utomhusområdet domineras av en pool på ca 44 m² som tillsammans med det sömlöst integrerade terrassområdet erbjuder en oas av avkoppling. Bara några minuter bort ligger den legendariska strandklubben Gran Folies, en adress för exklusiv atmosfär och förstklassiga fritidsaktiviteter direkt vid vattnet. Ett unikt tillfälle att bygga ditt drömhus i ett av de mest exklusiva områdena i Cala Llamp, där medelhavskänsla och närhet till en av öns mest prestigefyllda hamnar kommer att berika ditt vardagsliv.
 • Tomt

  1022m2
 • Property ID

  02V8ZA
 • Pris

  1 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: