Lavin Estates | Byggtomt med projekt och licens i Cala Vinyas
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med projekt och licens i Cala Vinyas

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Cala Vinyes

Denna tomt har en sydvästlig orientering med utsikt över orten Cala Vinyas. Tomten har ett redan godkänt projekt med bygglicens och därför kan byggandet börja omedelbart. Den lokala arkitekten planerar en villa med 4 sovrum på en byggd yta på 480 m2 och alla önskemål och behov hos de nya ägarna kan övervägas när som helst. Cala Vinyas är en mycket välkänd och populär semesterort på sydvästra kusten av Mallorca med en bra utvecklad infrastruktur till marinorna i Port Adriano och Puerto Portals. Det finns flera golfbanor i omedelbar närhet och Palma ligger mindre än 20 minuter bort med bil.
 • Tomt

  1600m2
 • Property ID

  02Q09A
 • Pris

  995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: