Lavin Estates | Byggtomt med projektlicens i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med projektlicens i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna tomt med en befintlig bygglicens för ett exklusivt radhus ligger i ett privilegierat läge, på en lugn gata bara 4 minuters promenad från Santa Catalina-marknaden. Fastigheten är fördelad på 4 rymliga våningar: bottenvåningen med ett generöst vardagsrum och matsal med öppet specialdesignat kök som leder till den vackra uteplatsen med ett trevligt poolområde, en gästtoalett och en privat garageparkering. På första våningen finns 3 sovrum och 2 badrum - varav ett är en-suite; och hela andra våningen är bara för sovrummet som kommer med ett rymligt omklädningsrum och ett stort badrum. Huset kommer också att ha en stor takterrass med sol hela dagen. På grund av det centrala läget är detta radhus perfekt för att tillbringa en fantastisk helg på ön, även för alla som vill njuta av hela året runt den bohemiska atmosfären i Santa Catalina.
 • Tomt

  155m2
 • Property ID

  02RL3C
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: