Lavin Estates | "Casa Toro" - Lyxvilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • "Casa Toro" - Lyxvilla med havsutsikt

Fakta Bilder

753m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna vackra medelhavsvilla ligger i Port Andratx i ett unikt och upphöjt läge med fantastisk havsutsikt. Huset har byggts till högsta kvalitet med lyxiga möbler. Den berömda strandpromenaden i Port Andratx med en mängd olika restauranger, butiker, barer samt den berömda "Beach Club" i Cala Llamp kan nås på några minuter med bil. Villan säljs fullt möblerad och inredd. Huset är uppdelat i två levande våningar och källaren, med totalt 4 sovrum med 4 badrum en-suite, öppet stort vardagsrum och matplats, ett modernt kök samt stora terrasser och ett utomhuskök. Särskilda funktioner inkluderar: BUS-system, golvvärme, luftkonditionering h/c, flera eldstäder, gym, bastu, vinkällare, biograf, pool, hiss och ett dubbelgarage. Bilder av Marco Richter.
 • Boyta

  753m2
 • Tomt

  1002m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PJYX
 • Badrum

  5
 • Pris

  12 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: