Lavin Estates | Casita med havsutsikt i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Casita med havsutsikt i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

139m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Detta mycket välskötta och nyligen renoverade terrasserade hörnhus ligger på översta raden i ett populärt och litet komplex med en vackert anlagd gemensam pool i ett utmärkt läge i Nova Santa Ponsa. Med två sovrum och två badrum med eget badrum erbjuder det allt du behöver för ett bekvämt och lyxigt boende. Den smarta kombinationen av handhamrade naturstensväggar och det typiska terrakottagolvet skapar en modern medelhavskänsla. Det sydvästra läget garanterar en fantastisk havsutsikt från alla rum och terrasser och exceptionella solnedgångar när som helst på året med utsikt över de populära Malgratsöarna till kusten i sydvästra Mallorca. En öppen spis ger en mysig atmosfär under de kallare månaderna, och den stora terrassen erbjuder gott om utrymme för umgänge. Om du är ute efter en förändring av tempot kommer du att bli bortskämd med valet av de många fritidsanläggningarna i området, såsom golfbanor och tennisbanor, de två marinorna i området och en mängd olika restauranger, butiker och kaféer. Andra extrafunktioner på fastigheten: garage, förråd, öppen spis, luftkonditionering.
 • Boyta

  139m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02LG33
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: