Lavin Estates | Charmig familjevilla med potential
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig familjevilla med potential

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna 352 m² stora familjevilla ligger på en 1.018 m² stor tomt i ett av de mest eftertraktade lägena i Nova Santa Ponsa. På grund av sin höga höjd på den prestigefyllda Ensaimada, erbjuder denna villa en mycket diversifierad panoramautsikt över Santa Ponsa-viken, liksom den omgivande bergskappen. Huset är fördelat i ett rymligt vardagsrum - matplats med öppet kök, 4 sovrum, varav ett kan omvandlas till en helt separat gästlägenhet utan mycket ansträngning, och 5 badrum. Man har direkt tillgång till en av de generösa terrasserna från varje nivå i huset, där man slarvigt kan njuta av Medelhavets väder. Denna fastighet är ett idealiskt hem för dem som gillar att leva den moderna Medelhavsstilen och närheten till centrum av Santa Ponsa, golfbanorna och till den lyxiga marinan Port Adriano med alla dess stora utbud av butiker, kaféer, restauranger och shoppingmöjligheter. Ytterligare egenskaper: pool, luftkonditionering, central oljeuppvärmning.
 • Boyta

  300m2
 • Tomt

  1024m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RVD7
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 600 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: