Lavin Estates | Charmig finca med pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig finca med pool

Fakta Bilder

259m2 5 Sovrum i S'Arraco

På en stor plan tomt, mellan konstnärsbyn S'Arraco och kust- och fiskestaden Sant Elm, ligger denna finca som byggdes år 2000. Fincan ligger i söderläge och utsikten är mot dalen och bergen som skiljer kusten från inlandet. Huset är byggt i typisk medelhavsstil med stenfasad, terrakottagolv, träbjälkar och flera täckta och öppna terrasser. På övervåningen ligger huvudlägenheten med två sovrum, vart och ett med eget badrum, vardagsrum med öppen spis, matsal och ett modernt ljust kök med fantastisk utsikt över dalen. Stora terrasser och en pool är tillgängliga från vardagsrumsvåningen. På bottenvåningen finns två bostadsenheter med totalt tre sovrum, två badrum och var och en med vardagsrum och kök-kitchenette. En välskött trädgård med medelhavsväxter omger huset. Ett litet timmerhus och en extra byggnad för djur finns på fastigheten. Huset har en vattenbrunn, stadsel, internet och oljegolvvärme. På 10 minuter når du Andratx, Port Andratx eller Sant Elm.
 • Boyta

  259m2
 • Tomt

  18191m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02N9E4
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: