Lavin Estates | Charmig nybyggd bungalow
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig nybyggd bungalow

Fakta Bilder

136m2 3 Sovrum i Port Adriano

Denna charmiga bungalowvilla i ett plan var nybyggd 2023. Den ligger på en lugn gata i El Toro. Funktionalitet och smak har beaktats i valet av material och inredning. Fastigheten erbjuder tre sovrum, två badrum, det öppna vardagsrummet / matsalen med ett fullt utrustat kök. Dessutom finns det en tvättstuga och en källare. För att svalka sig finns en vackert utformad pool och för att tillbringa tid utomhus finns det gott om öppna och täckta terrasser samt en trädgård. Om du vill ha gångavstånd till stranden, restauranger och shopping kommer du att älska läget för detta kompakta hus. Den moderna marinan i Port Adriano med sin exklusiva boulevard ligger bara några minuter bort.
 • Boyta

  136m2
 • Tomt

  502m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UREG
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 395 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: