Lavin Estates | Charmigt parhus intill golfbana
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt parhus intill golfbana

Fakta Bilder

208m2 3 Sovrum i Camp de Mar

Detta charmiga parhus i sydvästra Mallorca är perfekt för dem som värdesätter avskildhet och en aktiv livsstil. Huset ligger intill en golfbana och har utsikt över det gröna landskapet och Tramuntana-bergens kullar. Det är bara en kort promenad från havet och den närliggande sandstranden. Fastigheten har ett rymligt och inbjudande vardagsrum med iterracotta kakel och golvvärme i hela, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet kan man komma ut på terrassen med en magnifik utsikt över golfbanan. Fastigheten erbjuder tre bekväma sovrum, två badrum och en gästtoalett, så att det finns tillräckligt med utrymme för alla. Det stora sovrummet har en egen terrass där du kan koppla av och njuta av solen. Ytterligare funktioner är: luftkonditionering w / c, gott om förvaringsutrymme och en carport. Detta parhus ligger i Camp de Mar, bara 20 minuter med bil från den livliga staden Palma och 30 minuter med bil från flygplatsen. Här erbjuds lugn, komfort och avskildhet och är en liten oas i den populära sydvästra delen av ön.
 • Boyta

  208m2
 • Tomt

  104m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R0GS
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 050 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: