Lavin Estates | Charmigt radhus i Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt radhus i Andratx

Fakta Bilder

165m2 3 Sovrum i Andratx

Detta radhus i Andratx, beläget vid foten av Tramuntana-bergen på sydvästra Mallorca, är en charmig fastighet med ett attraktivt läge. Med totalt 3 sovrum och 3 badrum erbjuder det gott om utrymme. Huset har en terrass, som är en idealisk plats för avkoppling utomhus. En enastående egenskap hos detta radhus är den hisnande utsikten över Andratx och de omgivande bergen. Utsikten skapar en pittoresk bakgrund och ger fastigheten en speciell atmosfär. Den historiska byggnaden har renoverats men erbjuder möjlighet att modernisera den ytterligare och utforma den enligt dina egna idéer och krav. Sammantaget är radhuset ett utmärkt alternativ för dem som letar efter en plats att bo mitt i en by och samtidigt nära naturen, eller som vill blanda husets charm med moderna bekvämligheter för att skapa ett skräddarsytt hem.
 • Boyta

  165m2
 • Tomt

  85m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U0O4
 • Badrum

  3
 • Pris

  437 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: