Lavin Estates | Designer nybyggd villa i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designer nybyggd villa i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

700m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nya villa byggdes i Santa Ponsa med stor noggrannhet för detaljer. Särskild uppmärksamhet ägnades åt vardagspraktik i kombination med en modern och ljus design. Den västra orienteringen garanterar bra solljus - trädgården och poolområdet är perfekta för barnfamiljer. Vardagsrummet har en halvöppen design, så att man kan röra sig mellan kök och vardagsrum utan att förlora mysfaktorn. En smart placerad gaskamin och golvvärme garanterar ett behagligt boendeklimat även under de kallare årstiderna. Designelement av trä samt en vägg klädd med slagen sten kombinerar på ett smart sätt modern design med mallorkinska stilelement. På villans övre plan, något avskilt från de övriga fyra sovrummen, vart och ett med sitt eget badrum, ligger master-sviten med omklädningsrum och master-badrum. Från denna nivå kan du också enkelt nå takterrassen, varifrån du kan njuta av panoramautsikten hela vägen till Santa Ponsa-viken. I källarplanet finns ett stort garage för 3-4 fordon samt generösa förvaringsutrymmen. De tre nivåerna i denna exceptionella villa är bekvämt anslutna med en hiss.
 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  1359m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KBXU
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: