Lavin Estates | Designervilla i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designervilla i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

745m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lyxiga nybyggda villa i ett lugnt område i Nova Santa Ponsa fängslar framför allt med sin eleganta design, som skickligt kombinerar medelhavsstil med moderna element utan att glömma vardagens praktiska funktioner. Den byggda bostadsytan på ca 750m2 sträcker sig över tre nivåer - alla bekvämt tillgängliga via en hiss, så att personer med begränsad rörlighet också kan använda fastigheten. I alla avseenden har uppmärksamhet ägnats åt lyxig boendekomfort. Till exempel, bakom designköket, som är öppet mot vardagsrummet, finns ett professionellt utrustat andra kök, som kommer att imponera även på expertkockar. Dessutom har villan ett stort vardagsrum och matsal med öppen spis, totalt sex sovrum, sex badrum, en tvättstuga och två multifunktionella rum, varav det ena kan användas som gästlägenhet och det andra som spelrum eller biograf. Den högkvalitativa inredningen, wellnessområdet, ett gym, ett omklädningsrum och ett förråd avrundar erbjudandet. Utanför väntar en täckt terrass, en pool, två balkonger, ett mysigt trädgårdsområde och ett utomhuskök med grill. En underjordisk parkeringsplats för tre bilar och parkeringsplatser erbjuder tillräckligt med utrymme för dina fordon. Om du är på humör för variation är du bortskämd med valet mellan flera golfbanor, den charmiga sporthamnen i Santa Ponsa, lyxhamnen i Port Adriano eller till och med country club med sina ursprungliga Wimbledon-gräsbanor. Upplev lyxigt boende i Santa Ponsa!
 • Boyta

  745m2
 • Tomt

  1866m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02PVJV
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: