Lavin Estates | Dubbel tomt med havsutsikt villa i Costa d'en Blanes
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Dubbel tomt med havsutsikt villa i Costa d'en Blanes

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna fastighet är unik eftersom den är en av de få dubbla tomterna som finns i Costa d'en Blanes. Tomten ligger på en mycket lugn gata i Costa d'en Blanes och erbjuder möjligheten att antingen renovera och utöka den nuvarande villan till högst ca. 660m2, eller att bygga två fastigheter på vardera ca. 330m2. Licensen att renovera fastigheten kommer att beviljas om några veckor och ingår i inköpspriset. Villan erbjuder mycket fin havsutsikt från första våningen och takterrassen med söderläge. Totalt erbjuder den nuvarande villan också 6 sovrum och 6 badrum med enkel tillgång till det mycket rymliga och privata poolområdet med utsikt över den gröna dalen Costa d'en Blanes. Kontakta oss om du vill veta mer om den här fastigheten och dess enorma potential!
 • Tomt

  1940m2
 • Property ID

  02UO4H
 • Pris

  2 980 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: