Lavin Estates | Ever Marivent: Rymlig nybyggd bostad med fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ever Marivent: Rymlig nybyggd bostad med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

171m2 4 Sovrum i San Agustin - Sold

Det exklusiva nybygget Ever Marivent byggs på ett lugnt men ändå centralt läge i Cala Major, bara några meter från det spanska kungliga palatset Marivent. Det består av 14 högkvalitativa nybyggda lägenheter med 2 till 4 sovrum i två sydvästvända byggnader med modern arkitektur. Ever Marivents gemensamma faciliteter inkluderar 2 inbjudande pooler med rymliga solterrasser, medelhavsträdgårdar, ett luftkonditionerat fitness- och spa-område och 2 underjordiska garage. Palma centrum ligger bara cirka 10 minuter bort med bil och den vackra sandstranden Cala Major kan nås till fots på några minuter. Förutom det goda läget och den högkvalitativa utrustningen har de ljusa bostäderna i Ever Marivent en fantastisk havsutsikt! Även de flesta av trädgårdslägenheterna har en vacker havsutsikt. Tack vare de stora fönsterpartierna i vardagsrummet och i sovrummen kan du njuta av utsikten från olika delar av lägenheten. Ett annat plus med alla enheter är de öppna planlösningarna och de rymliga, delvis täckta terrasserna. Hjärtat i varje bostad är vardagsrum och matplats med integrerat kök med matlagningsö och direkt tillgång till terrassen. Många sovrum har också tillgång till privata utomhusområden. Det största sovrummet har alltid eget badrum och beroende på enhetens storlek finns ytterligare 1-3 sovrum och 1-2 badrum. Förutom stora terrasser på vardagsrumsnivå erbjuder takvåningarna också en privat takterrass med fantastisk havsutsikt. Här kan du njuta av underbara solnedgångar med ett glas vin eller grillkvällar med vänner. Den högkvalitativa utrustningen i lyxlägenheterna inkluderar golvvärme, luftkonditionering, inbyggda apparater från Miele eller liknande, inredning från ICONICO, naturstengolv "Gris Zarci", KNX Smart Home System eller liknande, och mycket mer. I köpeskillingen för varje enhet ingår 2 underjordiska parkeringsplatser, varav en har en laddningsstation för elbilar. Ever Marivent är en liten oas nära staden och stranden, som erbjuder dig en hög levnadsstandard och massor av bekvämligheter. En lägenhet i detta komplex är därför inte bara den perfekta semesterfastigheten, utan också idealisk som året-runt-boende.
 • Boyta

  171m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T77E
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: