Lavin Estates | Exceptionell fastighet i Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell fastighet i Es Capdella - Sold

Fakta Bilder

697m2 7 Sovrum i Capdella - Sold

Denna exceptionella fastighet ligger i utkanten av den charmiga byn Es Capdella och är perfekt för dem som letar efter lugn och ro, men samtidigt inte vill göra avkall på en bra infrastruktur när det gäller faciliteter som affärer, kaféer och restauranger inom gångavstånd. Från nästan varje rum i denna kärleksfullt utvecklade fastighet har du utsikt över de imponerande Tramuntana-bergen eller över din egen stora medelhavsträdgård. Det ursprungliga byhuset från 1750 har omsorgsfullt integrerats i de nya delarna av byggnaden med stor uppmärksamhet på detaljer - många saker påminner om ett marockanskt stadspalats med sin centrala uteplats med en fontän, som har sitt ursprung i Cordoba, Andalusien. Många små detaljer visar att man här har använt ett genomtänkt boendekoncept - inomhus- och utomhusområden övergår smidigt i varandra och det finns små och stora lugna platser överallt, som inbjuder dig att koppla av eller göra aktiviteter tillsammans. Villan passar perfekt för en stor familj eller personer som gillar att ha många besökare - totalt 7 rymliga sovrumssviter med en-suite badrum är fördelade över de två vardagsrumsnivåerna, ett av sovrummen ligger som en separat belägen gästsvit utanför huvudbyggnaden. Golvvärme, eldstäder, luftkonditionering, säkerställer att denna fastighet kan användas som en perfekt året runt fastighet - som en permanent bostad eller alternativt som en semesterfastighet. Andra extrafunktioner inkluderar: Dubbelgarage, parkeringsplatser.
 • Boyta

  697m2
 • Tomt

  2122m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02NHTN
 • Badrum

  9
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: