Lavin Estates | Exceptionell villa under uppbyggnad med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell villa under uppbyggnad med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

442m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna fantastiska och moderna villa är för närvarande under uppbyggnad och kommer att vara klar i början av 2024. Hela övervåningen kommer att ha en stor och ljus översvämmad vardagsrumsmatsal med ett fullt utrustat kök med öppen planlösning med sitt privata utomhusområde samt en gästtoalett. På samma nivå, direkt tillgänglig från vardagsrummet, kommer du också att ha den fantastiska stora terrassen samt 57 smq2 poolen. På marknivå som du kan nå antingen via trappor eller via en hiss har du de 4 sovrummen, alla med eget badrum. Fastigheten levereras med ett gym, golvvärme samt luftkonditionering varm / kall, ett garage för 2 bilar och en parkeringsplats utanför.
 • Boyta

  442m2
 • Tomt

  744m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02Q90F
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: