Lavin Estates | Exklusiv finca med panoramautsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv finca med panoramautsikt

Fakta Bilder

404m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna fastighet är unik i sitt grannskap. Bara några minuter från segelbåtshamnen i Puerto Portals ligger detta autentiska lanthus i mallorkinsk sten på en tomt på ca 33.000 m och erbjuder fantastisk utsikt över dalen mot bergen. När man kommer in genom entrén och passerar den 200 m långa stenmuren kommer man till en romantisk uteplats med vackra växter. Huvudbyggnaden består av ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och ett ultramodernt kök med öppen planlösning och matplats; sidoflyglarna erbjuder 4 sovrum och 3 badrum samt en gästlägenhet. Det fantastiska utomhusområdet ståtar med sina omfattande terrasser, en pool på 16m x 6m med matplats för sommaren och utomhusdusch / badrum. Andra funktioner inkluderar centralvärme, luftkonditionering h / c, klädkammare och naturstengolv från Binissalem; köket och badrummen är utrustade med premiummärken som Bulthaup, Phillip Starck och Grohe. Läget för denna finca är otroligt vackert och garanterar lugn och avskildhet. Förutom det idylliska och exklusiva läget är huset också mycket centralt beläget mellan flera segelbåtshamnar, golfbanor och stränder - sandstranden i Cap Falcó ligger bara ett stenkast bort!
 • Boyta

  404m2
 • Tomt

  33000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02URBO
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: