Lavin Estates | Exklusiv medelhavsvilla i Portals Nous
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv medelhavsvilla i Portals Nous

Fakta Bilder

338m2 4 Sovrum i Portals

Denna fantastiska familjevilla ligger på ett privilegierat läge i Portals Nous, bara några steg från yachthamnen Puerto Portals, och njuter av tystnaden och lugnet i detta högtstående bostadsområde. Fördelat på tre våningar, leder huvudnivån genom en elegant entréhall in i vardagsrummet med dubbel takhöjd, öppen spis och översvämmas av ljus, ett fullt utrustat rymligt kök och matplats med direkt tillgång till en trevlig täckt terrass, vacker trädgård och poolområde. På denna nivå hittar du också en gästtoalett, tvättstuga och skafferi, ett stort sovrum som för närvarande används som ett andra vardagsrum. Den översta våningen har tre stora sovrum med eget badrum, sovrum med klädkammare som nu används som kontor. Den lägre nivån erbjuder ett stort SPA-område med inomhuspool och jacuzzi, bastu och ett rymligt gym. Olika terrasser, en saltvattenpool, högkvalitativa bekvämligheter, ett dubbelgarage plus ytterligare yttre parkeringsplats kompletterar detta unika erbjudande.
 • Boyta

  338m2
 • Tomt

  1015m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DMYU
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: