Lavin Estates | Familjevilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla med havsutsikt

Fakta Bilder

660m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna lugnt belägna villa ligger i en återvändsgränd på Montport, en populär kulle i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fastigheten imponerar med vacker utsikt över hamnen och det öppna havet och totalrenoverades 2013. Den stora tomten erbjuder många terrasser, en infinitypool utomhus och en medelhavsträdgård. Fastigheten består av ett huvudhus och ett gästhus och har totalt 5 sovrum och 5 badrum, ett stort och öppet vardagsrum, en matsal, ett Birgit Müller-kök och stora öppna och täckta terrasser. Ytterligare funktioner inkluderar ett dubbelgarage, ett spa, en uppvärmd infinitypool, golvvärme, luftkonditionering h / c, övervakningssystem, larmsystem, eldstäder och modern hemautomation. Fotografier av Kristina Müller.
 • Boyta

  660m2
 • Tomt

  1800m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02KQZL
 • Badrum

  5
 • Pris

  12 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: