Lavin Estates | Familjevilla med havsutsikt i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla med havsutsikt i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

267m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna familjevilla ligger på en av de bästa gatorna i Nova Santa Ponsa, ett mycket bostadsområde och lugnt område, nära Port Adriano och alla bekvämligheter. Denna villa är uppdelad på två våningar. Vid ingången, på huvudnivån finns ett rymligt vardagsrum, matsal med ett vackert öppet kök och angränsande mycket komplett tvättstuga och ett kontor. Lyxköket är fullt utrustat endast med de bästa apparaterna och är en dröm för alla som tycker om att laga mat. Det stora sovrummet med badrum en suite ligger också på denna våning samt ett annat sovrum med gästbadrum. Denna våning öppnar upp till den stora terrassen med en uppvärmd infinitypool som har spektakulär utsikt över hamnen i Santa Ponsa. På nedre våningen finns en rymlig gästlägenhet som för närvarande används som ett gym, med eget badrum, ytterligare 2 rum, en bastu och garaget med 2 parkeringsplatser. Detta hus har möjlighet att ha 5 sovrum. Ytterligare funktioner inkluderar : Golvvärme över värmepump, ventilerad luftkonditionering, BUS-system, avkalkningssystem och osmos, musiksystem etc
 • Boyta

  267m2
 • Tomt

  871m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PW6K
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: