Lavin Estates | Fantastisk familjevilla i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk familjevilla i Santa Ponsa

Fakta Bilder

336m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Upptäck denna moderna villa som totalrenoverades 2020, med en välkomnande entréhall som leder in i ett öppet vardagsrum med en mysig öppen spis. Vardagsrummet flyter in i det rymliga öppna designköket med en central matlagningsö och erbjuder tillgång till en täckt terrass, pool och trädgård. På samma nivå hittar du 2 dubbelrum med eget badrum, en gästtoalett, en tvättstuga och intern tillgång till ett garage. Gå upp till första våningen och bli förvånad över den rymliga master-sviten med klädkammare och lyxigt badrum. Dessutom finns det ytterligare 2 dubbelrum, ett med eget badrum och ett med ett extra badrum. Njut av fantastisk utsikt över landskapet från den rymliga terrassen på första våningen. Interiören har en varm och modern design, komplett med luftkonditionering för både varma och kalla temperaturer, ett larmsystem och dubbelglasade fönster för ökad komfort och säkerhet. Denna ljusa villa har också ett garage och gott om utomhusparkering för flera bilar, vilket gör det till det perfekta valet för familjer.
 • Boyta

  336m2
 • Tomt

  1123m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  029W8L
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: