Lavin Estates | Fantastisk fastighet med havsutsikt och potential
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk fastighet med havsutsikt och potential - Sold

Fakta Bilder

224m2 3 Sovrum i Genova - Sold

Denna medelhavsvilla ligger precis ovanför den underbara bukten i Palma och från varje enskilt hörn eller terrass kan du njuta av en spektakulär utsikt över staden, havet och kusten. Fastigheten är perfekt för en köpare som vill göra en renovering eller skapa sitt eget nya hem på ön, där de kommer att njuta av en fantastisk havsutsikt. Mycket viktiga funktioner är: lugnt läge och på bara några minuter kan du nå centrala Palma, även alla bekvämligheter som restauranger, kaféer och butiker finns i närheten. Den totala ytan av tomten är 1184m2. Byggnadsreglering J2b gäller, vilket innebär en maximal ockupation på 50% (ca 595 m2) och en maximal byggbarhet upp till 887 m2 (bottenvåning och första våningen) plus ett källarområde på ca 633 m2. Det finns också ett projekt med licens att dela tomten i två och bygga 2 hus på 480 m2 vardera.
 • Boyta

  224m2
 • Tomt

  1184m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RVO9
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: