Lavin Estates | Fantastisk modern villa med panoramautsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk modern villa med panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

1691m2 5 Sovrum i Genova - Sold

Denna underbara, moderna, sydostorienterade villa med gästhus har byggts med enastående kvaliteter och den sensationella utsikten över Palmabukten är hisnande. Huvudfastigheten har 3 våningar, som alla kan nås med hiss eller en elegant trappa. Designad med mycket tydliga och raka linjer, naturligt ljus fyller bostadsutrymmena. Huvudbyggnaden består av en master bedroom-svit med omklädningsrum, ett kontor eller 2:a vardagsrum och ytterligare 2 gästsovrum. Vardagsrummet har öppen planlösning och matsal med ett fullt utrustat kök, stort sekundärt kök / skafferi, tvättstuga och gästtoalett. Utomhusområdet har en grillplats och en infinitypool. Trädgården, med fruktträd, palmer och oliver, skiljer huvudvillan och det traditionella pensionatet åt. Gästhuset har egen ingång och ett privat garage för 1 bil, och erbjuder 2 sovrum, ett badrum, ett rymligt vardagsrum och en terrass. Ytterligare funktioner i villan är luftkonditionering varm / kall och golvvärme, elektriska persienner, solpaneler och garage för 3 bilar och parkering för flera fler.
 • Boyta

  1691m2
 • Tomt

  2335m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SUHE
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: