Lavin Estates | Fantastisk nybyggd villa i Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk nybyggd villa i Andratx

Fakta Bilder

348m2 3 Sovrum i Andratx

Denna fantastiska villa erbjuder 348 m² av högsta kvalitet i hjärtat av pittoreska Andratx, med en uteplats som leder till bottenvåningen med öppen planlösning och modernt kök med högkvalitativa vitvaror. Härifrån kommer du in i den stora trädgården med exotiska växter och den vackra poolen och ett sommarkök. 2 rymliga sovrum-sviter och en stor terrass finns på övervåningen. I källaren finns en bodega, ett stort garage med plats för minst 4 bilar, fitnessområde och förråd. Erbjudandet inkluderar också flera eldstäder, elektriska persienner överallt, golvvärme med värmepump, naturstengolv, natursten saltvatten osmos pool, gästtoalett, larmsystem och Domotic hemkontroll.
 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  868m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MJQ8
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: