Lavin Estates | Fantastisk tomt med bygglov och havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk tomt med bygglov och havsutsikt

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Costa d'en Blanes

Välkommen till ditt drömhusprojekt i ett privilegierat läge! Denna exklusiva tomt erbjuder en unik möjlighet att förverkliga ditt drömhus. Med en yta på 954m2 och redan beviljat bygglov kan ditt drömhusprojekt påbörjas omedelbart. Projektet omfattar en generös byggyta på 607m2, vilket ger plats för 4 sovrum och 5 badrum. Njut av den spektakulära havsutsikten från de 2 terrasserna / takterrasserna. Den toppmoderna underjordiska parkeringen har plats för 3 fordon som ett tillägg till din komfort. Avkoppling garanteras med wellness- och fitnessområdet, som erbjuder dig den högsta nivån av njutning. Fasaden i natursten ger ditt hem en tidlös elegans och stil. Läget är oslagbart, med närhet till Palma, till den prestigefyllda hamnen i Portals och till en mängd förstklassiga restauranger. Sandstranden i Portals ligger också inom bekvämt räckhåll, så att du kan njuta av Medelhavets livsstil till fullo. Möjligheten att bygga en gästlägenhet erbjuder flexibilitet och extra komfort för din familj och vänner. Utnyttja detta unika tillfälle att förverkliga din dröm om att bo i en exklusiv miljö. Kontakta oss idag för mer information och för att utforma ditt eget personliga paradis.
 • Tomt

  954m2
 • Property ID

  02UY2B
 • Pris

  3 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: