Lavin Estates | Fantastisk villa i Calvia
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa i Calvia

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Calvia

Denna exceptionella fastighet ligger i utkanten av den charmiga byn Calvia och är perfekt för dem som letar efter lugn och ro, men samtidigt vill ha en bra infrastruktur i form av små butiker, kaféer och restauranger inom gångavstånd. Från nästan alla rum i denna kärleksfullt utvecklade fastighet har du utsikt över byn Calvia till Mallorcas kust. Det ursprungliga byhuset, byggt av en svensk konstnär, har noggrant integrerats i de nya delarna av byggnaden med stor uppmärksamhet på detaljer. Den nästan 1 500 m2 stora tomten i söderläge är perfekt för barn och familjens fyrbenta medlemmar. Här finns många tillflyktsorter, solterrasser, en grillplats och en 14-meters pool som är omgiven av en drömlik medelhavsträdgård. Villan i sig erbjuder en elegant kvalitet och hög standardutrustning, med solenergi och vattenåtervinningsinstallation. På vardagsrummet finns två av de totalt 5 sovrummen, vart och ett med eget badrum. På den övre nivån, förutom de andra sovrummen, finns också ett extra vardagsrum med de angränsande täckta terrasserna, som erbjuder en hisnande utsikt över landskapet hela vägen till havet. Om du letar efter en förändring av landskapet ligger stranden bara 10 minuter bort med bil, flygplatsen ligger cirka 20 minuters bilresa. På grund av den utmärkta tillgängligheten och utrustningsfunktionerna är denna exceptionella fastighet lika lämplig för boende som för personer som letar efter ett andra hem. Extra: golvvärme (värmepump), luftkonditionering, garage.
 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1494m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02FVFH
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: