Lavin Estates | Fascinerande villa i Ibiza-stil med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fascinerande villa i Ibiza-stil med havsutsikt

Fakta Bilder

332m2 4 Sovrum i Cala Vinyes

Denna villa ligger på toppen av en kulle i Cala Vinyas, omgiven av en frodig tropisk trädgård med havsutsikt mot Palmabukten, från vardagsrummet, sovrummet samt från olika terrasser, representerar den avslappnade livsstil som Mallorca är så känd för. Med en tomt på 1000 kvm och ca 330 kvm boyta, och en mycket stor ≤50 kvm uppvärmd pool och ett mysigt utekök med grill, är detta hus en inbjudan att njuta av utomhuslivet med de många soliga dagarna och trevliga kvällarna under en större del av året. Detta idealiska familjehem har fyra sovrum med eget badrum, ett stort vardagsrum med ett öppet kök samt flera fritidsområden, inklusive yoga-pad, BBQ, porche och terrasser på 1: a och 2: a våningen. Denna villa totalrenoverades 2020. Några av funktionerna inkluderar hållbar solpanelel med batterilagringssystem samt golvvärme, en pyrolyspool och ett garage för en bil.
 • Boyta

  332m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I0L1
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 490 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: