Lavin Estates | Finca Dream i Calvia
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca Dream i Calvia

Fakta Bilder

132m2 3 Sovrum i Calvia

Denna charmiga naturstensfinca byggdes 1880 och renoverades för den moderna husägaren och ligger på en 1.600 m² stor tomt nära byn Calvia, i den naturliga miljön vid foten av Tramuntana-bergen. Bottenvåningen består av ett vardagsrum / matsal med ett modernt kök med öppen planlösning som vetter mot den rymliga poolterrassen i söderläge, en matplats med vedeldad spis som också kan användas som bibliotek, ett tvättstuga och en gästtoalett. På övervåningen finns tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum. De är mycket ljusa och har höga takbjälkar från Mallorquin. Dessutom finns ett separat förråd samt en carport och en parkeringsplats. Huset ligger i söderläge med vacker panoramautsikt och omges av en blomstrande medelhavsträdgård med oliv- och fruktträd samt inbjudande öppna och täckta terrasser med pool och grill. Denna idylliska tillflyktsort långt från liv och rörelse, men ändå med utmärkt tillgång till alla bekvämligheter, ligger bara några minuter med bil till kustorterna, golfbanorna, stränderna och marinorna på den sydvästra delen av ön.
 • Boyta

  132m2
 • Tomt

  1606m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UM98
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: