Lavin Estates | Finca-liknande villa i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca-liknande villa i Santa Ponsa

Fakta Bilder

380m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Inbäddat i öns medelhavslandskap ligger "Casa Galatzo" - en lyxig villa i fincastil bara 20 minuter från Palma, alldeles intill en av de tre förstklassiga golfresorterna i Santa Ponsa. Den fantastiska trädgården med medelhavsvegetation i kombination med den typiska finca-arkitekturen förmedlar perfekt den mallorkinska lantliga charmen. Casa Galatzo själv imponerar med sina höga tak med takbjälkar, som subtilt betonar den medelhavsarkitektoniska stilen. På vardagsrumsnivå finns förutom den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats en rymlig svit med eget badrum och ytterligare ett rum, som är perfekt som hemmakontor. De angränsande täckta terrasserna erbjuder ett trevligt utomhusutrymme även under de hetaste sommardagarna - solsökare kommer att hitta en terrass som erbjuder en plats i solen när som helst på dygnet. På huvudbyggnadens övre plan finns ytterligare tre sovrum, vart och ett med badrum. Gäster eller hushållspersonal har gott om plats i det separata, fullt utrustade gästhuset med ytterligare två sovrum. Andra speciella egenskaper hos fastigheten inkluderar den barnvänliga platta trädgården med trädhus, klätterställning och fotbollsplan. Den uppvärmda poolen förlänger badsäsongen och direkt tillgång till golfbanan får golfhjärtan att slå snabbare. Dessutom är denna familjevänliga villa utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive golvvärme, luftkonditionering och eldstäder för att hålla dig mysig under de svalare månaderna. Med ett dubbelgarage och gott om plats för ytterligare fordon på fastigheten, är praktisk bekvämlighet också tillgodosedd. Ett sofistikerat larmsystem garanterar tillräcklig säkerhet. Santa Ponsa är känt för sin familjevänliga miljö och erbjuder en mängd olika bekvämligheter, inklusive internationella skolor och en mångsidig infrastruktur, allt inom bekvämt räckhåll från villan. Upptäck det perfekta hemmet för din familj och upplev den komfort, säkerhet och lyx som denna exklusiva villa erbjuder!
 • Boyta

  380m2
 • Tomt

  4983m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02OIRT
 • Badrum

  6
 • Pris

  6 375 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: