Lavin Estates | Golffastighet i Nova Santa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Golffastighet i Nova Santa

Fakta Bilder

733m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lyxiga fastighet med totalt 6 sovrumssviter ligger direkt intill en av Nova Santa Ponsas golfbanor och är perfekt för familjer som semester eller som året-runt-boende. Den plana tomten är perfekt för barn och för fyrbenta familjemedlemmar - de stora gräsmattorna samt den lilla fotbollsplanen och lekplatsen inbjuder dem att leka och tumla runt. Den generösa poolen (saltlösning) bildar centrum i trädgården och poolhuset erbjuder ett fullt utrustat utekök. Huvudbyggnaden har fyra sovrum, vart och ett med eget badrum - två av dem ligger på bottenvåningen. På bottenvåningen finns ett ljust vardagsrum med dubbel takhöjd och två rader med panoramafönster som släpper in mycket ljus och har utsikt över den vackra trädgården. På detta plan finns också det stora kombinerade köket/vardagsrummet, ett TV-rum med hemmabio, en matsal och en gästtoalett. På första våningen finns två lika stora sviter, båda med omklädningsrum, stora badrum och privata terrasser på fram- och baksidan. I källaren finns två förråd och en helt luftkonditionerad vinkällare. Alla nivåer är anslutna med en hiss, så att villan också kan vara bekväm för personer med begränsad rörlighet. Fastigheten har också ett gästhus med två sovrum, två badrum (ett en-suite) och ett vardagsrum. Ett rymligt garage kompletterar detta unika erbjudande. Om du letar efter en förändring av takten kan du lita på den utmärkta infrastrukturen och ha alla bekvämligheter som stranden, stormarknader, restauranger, yachtklubben, liksom den välkända hamnen Port Adriano och golfklubbarna i omedelbar närhet. Kontakta oss för att ordna en visning och lära känna denna magnifika fastighet!
 • Boyta

  733m2
 • Tomt

  3529m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02QJCN
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: