Lavin Estates | Havsutsiktstomt med bygglov i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Havsutsiktstomt med bygglov i Santa Ponsa

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Santa Ponsa

Denna fantastiska byggtomt med en storlek på 1 036 m² ligger i ett av de mest populära bostadsområdena i Nova Santa Ponsa. Den södervända tomten har en hisnande panoramautsikt på grund av sin lilla sluttning. Byggreglerna (RU-3) tillåter byggandet av en fristående villa med pool över tre våningar (källare, bottenvåning, övervåning) med en total yta på ca 480m2. Tomten erbjuds till försäljning med ett giltigt bygglov. Så den framtida ägaren kan omedelbart börja bygga sin egen drömvilla.
 • Tomt

  1036m2
 • Property ID

  02SGKQ
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: