Lavin Estates | Helt renoverad finca i Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Helt renoverad finca i Andratx - Sold

Fakta Bilder

236m2 3 Sovrum i Andratx - Sold

Denna totalrenoverade finca med fri utsikt över naturen ligger i en pittoresk dal nära Andratx. Den totala boytan på ca 236 kvm är uppdelad i ett stort ljust vardagsrum och matsal med öppen spis och ett modernt öppet kök, vilket skapar en stor öppen yta. Tack vare fönster från golv till tak och avsaknaden av vanliga skiljeväggar flödar rummen över av ljus. Huset består av 3 sovrum, 3 badrum och flera terrasser. Ytterligare extrafunktioner: pool, trädgård, golvvärme i hela huset och parkeringsplatser för 2 bilar. Innergården är belagd med vit marmor. Hela fastigheten har många solterrasser och du har en underbar utsikt över Andratx-dalen samt bergslandskapet. Hamnpromenaden kan nås inom 10 minuter med bil.
 • Boyta

  236m2
 • Tomt

  450m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OKQX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: