Lavin Estates | Idyllisk finca-oas i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk finca-oas i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

230m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna vackra finca ligger i ett idylliskt och lugnt läge i Port Andratx, den välkända naturhamnen i sydväst. Hamnpromenaden med alla sina exklusiva butiker och restauranger kan lätt nås till fots på några minuter. Fastigheten har en byggnadsarea på ca 230 kvm och ligger på en plan, mycket välskött tomt på ca 3.000 kvm. Fincan består av ett huvudhus med entréhall, ett mycket ljust vardagsrum, ett rymligt kök med matplats för hela familjen, 3 sovrum, 3 badrum och ett uthus. I uthuset finns en verkstad på bottenvåningen och ett kontor/sovrum på 1:a våningen. År 2015 renoverades hela fastigheten i en högkvalitativ medelhavsstil med mycket charm och stil. Fincan erbjuder också ett vackert utomhusområde med två fiskdammar, en rymlig pool, utomhusgrill och en mycket välskött trädgård. Det finns ett automatiskt bevattningssystem och flera täckta och öppna parkeringsplatser. Perfekt för naturälskare som letar efter avskildhet, lugn och ändå nära Port Andratx. Andra funktioner inkluderar: Oljecentralvärme, luftkonditionering, wifi och öppen spis.
 • Boyta

  230m2
 • Tomt

  3000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T0PB
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: