Lavin Estates | Imponerande lyxvilla "Marimont"
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande lyxvilla "Marimont"

Fakta Bilder

691m2 6 Sovrum i Port Andratx

Marimont är en imponerande modern villa belägen i Port Andratx, den mest framstående lyx- och fiskehamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Med sitt spektakulära läge på en kulle erbjuder villan en otroligt vacker utsikt över bukten och det öppna havet. Den imponerande designen kombinerar vita strukturer och en minimalistisk glasfasad som är perfekt utarbetad. Byggnaden är perfekt integrerad i naturen tack vare den klassiska kombinationen av kalksten och vackra mallorquinska väggar. Endast de bästa naturmaterialen har använts för inredningen. Dessutom finns det en perfekt balans mellan ljus och skugga som skapar en mycket mysig och bekväm atmosfär. Orienteringen gör det möjligt att beundra otroliga solnedgångar, där du kan se så långt som Ibiza.
 • Boyta

  691m2
 • Tomt

  1038m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02FKAK
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: