Lavin Estates | Imponerande nybyggd villa i lyxsegmentet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande nybyggd villa i lyxsegmentet - Sold

Fakta Bilder

618m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna spektakulära nybyggda villa i Santa Ponsa färdigställdes nyligen och ligger på en platt tomt på över 2000m2. Lyxvillan uppfyller de högsta standarderna och erbjuder 5 sovrum och 8 badrum på nästan 1000m2 bostadsyta. Master-sviten på 50 m2 har egen lounge, omklädningsrum och privat badrum. Det mycket rymliga vardagsrummet inkluderar ett modernt designkök med matlagningsö, en matplats och en sittgrupp med öppen spis. I källaren finns ett stort spelrum, tvättstuga och tvättstuga och ett stort rum som har alla förinstallationer för ett gym / wellness-område. Andra egenskaper hos fastigheten inkluderar panoramafönster av högsta kvalitet, golvvärme (värmepump), luftkonditionering, ljudsystem och en hiss. Fastigheten har också en gästlägenhet och ett garage för upp till 3 bilar. Det magnifika utomhusområdet erbjuder en stor saltvattenpool med solterrass, ett glaserat grillhus och en vackert anlagd trädgård. Ett perfekt hus för underbara semestrar eller som permanent bostad på sydvästra Mallorca.
 • Boyta

  618m2
 • Tomt

  2082m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02O3RG
 • Badrum

  8
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: