Lavin Estates | Imponerande villa i elegant kvarter
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande villa i elegant kvarter

Fakta Bilder

610m2 7 Sovrum i La Bonanova

Denna enastående villa ligger i ett av de bästa kvarteren i Palma, bara ett stenkast från Bellverparken, de trendiga områdena Santa Catalina, Palmas centrum och den vackra hamnen med sin strandpromenad. Fastigheten har tre våningar och en trädgård med en mängd olika medelhavsväxter, rymliga terrasser och poolområde som erbjuder en avkopplande atmosfär. Extra: stor carport med plats för flera bilar, parkettgolv, källare, spa och ett personalområde. Den nya ägaren kan förvandla denna unika fastighet till en av de mest spektakulära villorna i Palma.
 • Boyta

  610m2
 • Tomt

  1056m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  027XM5
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: