Lavin Estates | Lanthus med avskildhet och vacker utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lanthus med avskildhet och vacker utsikt

Fakta Bilder

813m2 5 Sovrum i Camp de Mar

Mark med herrgård, panoramautsikt över havet och bergen i Camp de Mar. Fastigheten har en helt privat tillgång, belägen bredvid golfbanan i Andratx. Bottenvåningen har en rymlig hall med tillgång till vardagsrum och matsal, ett kök, 2 sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. Första våningen består av ett sovrum med badrum en-suite och två sovrum med omklädningsrum och tillgång till terrasser. I källaren finns ett gym med bastu, personalutrymme, maskinrum och ett stort garage för flera bilar. Infinitypoolområdet består av stora och soliga terrasser, omgivna av trädgårdar och inhemsk vegetation i området. Fastigheten har IEE och habitability certifikat i kraft. Flera arbeten är ännu inte färdiga; golv, kök, inbyggda garderober, interiörmålning, värme- och kylsystem.
 • Boyta

  813m2
 • Tomt

  200506m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PKUJ
 • Badrum

  7
 • Pris

  13 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: