Lavin Estates | Lantligt hus med havsutsikt och avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lantligt hus med havsutsikt och avskildhet

Fakta Bilder

800m2 5 Sovrum i Camp de Mar

Denna herrgårdsfastighet med maximal avskildhet ligger i ett skyddat område med mer än 200 000 m² mark ovanför Camp de Mar. Tillgång till fastigheten sker via Camp de Mar golfbana. Fastigheten är byggd i medelhavsstil, har en stenfasad och har flera öppna och täckta terrasser. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum, köket med stor matsal, ett mycket stort vardagsrum och flera öppna och täckta terrasser. På övervåningen finns 4 sovrum, alla med eget badrum och stora terrasser. Denna fastighet har absolut integritet och alla material som används är av bästa kvalitet. En liten park med medelhavsträdgårdar omger huset. Källaren har ett garage för 3 bilar och utrymmen för ett gym och bastu, ett maskinrum, ett tvättstuga och flera förråd. Huset har en byggnadsinspektion och ett giltigt intyg om beboelighet. Olika arbeten pågår fortfarande; golvbeläggningar, kök, inbyggda skåp, värme- och kylsystem, interiörmålning.
 • Boyta

  800m2
 • Tomt

  200759m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02P8E9
 • Badrum

  5
 • Pris

  13 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: