Lavin Estates | Ljus, nybyggd villa med maximal avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus, nybyggd villa med maximal avskildhet

Fakta Bilder

391m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna ljusa nybyggda villa från 2019 imponerar med ett vardagsrum med matplats och kök med dubbel takhöjd. På första våningen finns också en tvättstuga, ett servicekök, ett rum som kan användas som kontor och det stora sovrummet med eget badrum och klädkammare. Utanför finns en pergola på 10m2, en terrass på 55m2, en pool på 55m2 och en carport för två fordon på 52m2. Framför carporten finns det plats för fler fordon om du har gäster. Den vackert anlagda trädgården med pool är inte synlig från de närliggande byggnaderna och erbjuder högsta integritet. På övervåningen finns ytterligare två sovrum med eget badrum och egna terrasser samt ett öppet atrium. Det är möjligt att skapa ett fjärde sovrum och till och med förlänga huset, eftersom tomten inte har byggts ut maximalt.
 • Boyta

  391m2
 • Tomt

  1524m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LG8J
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: