Lavin Estates | Ljus och elegans i El Toro
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och elegans i El Toro - Sold

Fakta Bilder

138m2 4 Sovrum i Port Adriano - Sold

Upptäck modern lyx i detta fantastiska 2020-byggda residens inbäddat i El Toro. Detta moderna hem har fyra sovrum och kombinerar elegans med komfort på ett sömlöst sätt. De stora fönstren översvämmer interiören med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Kliv in i hemmets hjärta, där en elegant design möter funktionalitet. De rymliga vardagsrummen öppnar sig mot en omsorgsfullt anlagd trädgård, inramning en fängslande utsikt över frodig grönska. Bortom trädgården väntar en privat pool som ger en uppfriskande oas för avkoppling. Köket, en kulinarisk fristad, har toppmoderna apparater och eleganta ytor, vilket gör det till en kontaktpunkt för både matlagningsentusiaster och sociala sammankomster. Varje sovrum är omsorgsfullt utformat och erbjuder en lugn tillflyktsort med gott om utrymme för vila och avkoppling. En av de mest förtrollande aspekterna av denna fastighet är dess närhet till havet, vilket gör att invånarna kan njuta av det lugnande ljudet av vågor och njuta av hisnande kustutsikt. Oavsett om du underhåller gäster eller kopplar av i ensamhet, harmoniserar denna bostad lyxliv med den naturliga skönheten som omger den. Fördjupa dig i lugnet i El Toro, där detta omsorgsfullt utformade hem står för modern elegans och en livsstil som sömlöst integreras med havets lockelse.
 • Boyta

  138m2
 • Tomt

  500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U7BJ
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: