Lavin Estates | Lyxig ensemblevilla i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig ensemblevilla i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

850m2 9 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lyxiga villaensemble består av två villor, var och en med egen pool och ligger i ett utmärkt läge på en rymlig tomt på ca 2 750 m2 på en av de mest populära gatorna i Nova Santa Ponsa. Huvudbyggnaden med fyra mycket generöst utformade sovrumssviter imponerar med kombinationen av högkvalitativa material som sten och parkettgolv, högt i tak samt en harmonisk inredning i hela huset. Bilälskare kan bekvämt lagra 4 till 6 bilar i garaget, och ytterligare utomhusparkeringsplatser finns tillgängliga för gästvillan. Gästvillan är byggd i bungalowstil och imponerar också med en generös rumslayout och har ytterligare 4 sovrum - här finns det möjlighet att omvandla studion till ytterligare en sovrumssvit. På grund av sin högkvalitativa utrustning är fastigheten lämplig som sommar- och året runt-boende: luftkonditionering, golvvärme (luftvärmepump) samt en öppen spis ger en mysig atmosfär även under de kallare årstiderna. Om du är ute efter lite omväxling kommer du att bli bortskämd med många fritidsanläggningar som fyra golfbanor, en country club med många tennisbanor, två småbåtshamnar med dyk- och seglarskolor, butiker och restauranger. Sandstränder, restauranger och shopping finns också i närheten.
 • Boyta

  850m2
 • Tomt

  2750m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02MQ5I
 • Badrum

  8
 • Pris

  6 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: