Lavin Estates | Lyxig nybyggd byfinca i Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd byfinca i Es Capdella

Fakta Bilder

451m2 5 Sovrum i Capdella

Denna villa färdigställdes nyligen och är en perfekt blandning av gammalt och nytt. Äldre delar av byggnaden har noggrant renoverats och kombinerats med den nyare delen av konstruktionen. Medelhavselement och moderna material skapar en lyckad mix och en mycket speciell känsla av att bo. Fem sovrum, vart och ett med eget badrum, finns tillgängliga för de nya invånarna. En vacker medelhavsträdgård ramar in poolen. Om du letar efter en fastighet i traditionell finca-stil, men inte vill gå miste om boendekomfort och en utmärkt infrastruktur, kommer du att hitta din egen privata bit av paradiset här. Om du vill ha lite omväxling kan du promenera till de små traditionella butikerna, kaféerna och restaurangerna i byn Es Capdella. Barnen kan roa sig i byns stora utomhuspool. Olika golfbanor, stränder, hamnar, shoppingmöjligheter och flera internationella skolor kan nås på cirka 10 till högst 15 minuter med bil. En fastighetspärla som verkligen är unik!
 • Boyta

  451m2
 • Tomt

  1723m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PSMM
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 325 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: