Lavin Estates | Lyxig nybyggd villa med havsutsikt!
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd villa med havsutsikt!

Fakta Bilder

445m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nyligen färdigställda nybyggda villa ligger i ett populärt bostadsområde i Santa Ponsa och erbjuder fantastisk havsutsikt tack vare sitt upphöjda läge. Konceptet för denna högkvalitativa villa har anpassats perfekt till den 1 450 m2 stora tomten för att optimera avskildhet, idealisk utsikt och solljus. Medelhavselement har skickligt kombinerats med modern komfort och design för att skapa en ljus och öppen atmosfär. Förutom master-sviten med omklädningsrum och eget badrum finns det ytterligare ett sovrum med eget badrum på vardagsrumsnivå. På nedre plan finns ytterligare tre sovrum och ett kontor, som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum med badrum, vilket gör totalt sex sovrum tillgängliga. En hiss förbinder nivåerna från det stora garaget till vardagsrummet, så att även personer med begränsad rörlighet kan njuta av fastigheten till fullo. En annan höjdpunkt i villan är säkert takterrassen med grillplats, samt en avsvalkningspool med en charmig utsikt över havet och kusten i Santa Ponsa. En annan pool är tillgänglig för simning och lek, medan en trädgård i medelhavsstil kommer att få barnens hjärtan att slå snabbare. Den som vill ha lite omväxling kan välja mellan Santa Ponsas många golfbanor, country club med ATP-tennisbanor, Santa Ponsas charmiga marina och den eleganta Port Adriano, designad av Philippe Starck, med sina många restauranger och kaféer.
 • Boyta

  445m2
 • Tomt

  1464m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  0275WI
 • Badrum

  7
 • Pris

  7 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: