Lavin Estates | Lyxig villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa med havsutsikt

Fakta Bilder

283m2 4 Sovrum i Cas Catala

Denna lyxiga villa ligger bara 10 minuter från hjärtat av Palma och ligger i ett privilegierat område i Cas Catalá och erbjuder en oas av lugn och komfort. Byggd 2018 med material av högsta kvalitet ger fastigheten gott om utrymme att leva och koppla av. När du kommer in i villan finns ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning och matplats som flyter ut till delvis täckta terrasser. Det eleganta köket har en stor ö med en arbetsyta i sten och har utsikt över havet och trädgården. På denna nivå finns också ett stort master bedroom med tillgång till terrassen och ett rymligt badrum med både dusch och badkar. Dessutom finns det en gästtoalett och en tvättstuga. Trappor leder ner till gästområdet där det finns ett andra master bedroom med stort sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar ett komplett badrum och en separat gästtoalett. Alla sovrum har tillgång till den nedre terrassen och saltvattenpoolen som är den perfekta platsen att tillbringa varma sommardagar. En bakre terrass och trädgård utanför köket erbjuder skugga och tillgång till takterrassen med sin fantastiska panoramautsikt över havet. Fastigheten har golvvärme, luftkonditionering, stengolv, Sonos musiksystem, inbyggda garderober och vattenavhärdare. Med ett tekniskt och förråd på sidan av huset har du extra utrymme för att organisera dina tillhörigheter effektivt. Dessutom ger säker parkering för 2 bilar en touch av bekvämlighet till denna fantastiska fastighet i Cas Catala - missa inte möjligheten att leva Medelhavsstilen på sitt finaste!
 • Boyta

  283m2
 • Tomt

  969m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RNT8
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: