Lavin Estates | Lyxig villa med havsutsikt i New Folies
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig villa med havsutsikt i New Folies

Fakta Bilder

339m2 3 Sovrum i Port Andratx

Detta moderna parhus är en del av det exklusiva komplexet New Folies i Port Andratx, en känd fiske- och segelbåtshamn på sydvästra Mallorca. Det ligger på en kulle och erbjuder en vacker utsikt över Cala Llamp och havet. Huset är topputrustat med högkvalitativa material och modern teknik. Det har ett stort vardagsrum med ett lyxigt kök, tre sovrum med en-suite badrum, gästtoalett, tvättstuga, källare och många extrafunktioner som golvvärme, luftkonditionering, en garageplats, en privat pool och tillgång till en gemensam pool, gym, SPA, klubbhus och en conciergeservice. Hela huset kan styras via smarta hem.
 • Boyta

  339m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TDHR
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: